RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Avklarer framtiden denne uka

Sist oppdatert:
- Jeg har bestemt meg, sier Drillo om landslagsjobben.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har kontrakt med Norges fotballforbund (NFF) fram til 1. desember i år, med forlengelse fram til og med EM i 2012 dersom det norske landslaget klarer å kvalifisere seg til sluttspillet.

Men etter at Ståle Solbakken vraket jobben som påtroppende landslagssjef til fordel for trenerjobben i Köln, har det blitt spekulert i om Drillo kommer til å fortsette som sjef også i tiden etter EM.

- Vi tar en prat
Det er det mange norske fotballfans som ønsker, etter at trenerlegenden har ført Norge tilbake blant de aller beste lagene på Fifa-rankingen (nåværende ellevteplass, journ.an.), men Drillo selv har ikke vært utelukkende positiv til tanken om en lengre periode som landslagssjef.

- Motivasjonen for å fortsette er ikke stor nå heller, for jeg tenker ikke noe særlig på det. Man er ikke motivert for ting man ikke tenker noe særlig på, sa Drillo til Nettavisen i mai.

Men nå varsler 69-åringen at avgjørelsen kan komme denne uken.

- Jeg har hatt ferie i tre uker, og telt på knappene. Nils Johan Semb (toppfotballsjef) er tilbake fra ferie tirsdag. Vi kommer til å sette oss ned og ta en prat, sier Drillo til Dagbladets papirutgave på tirsdag, og legger til:

- Jeg har bestemt meg.

- Begynner å haste
Landslagssjefen mener at avgjørelsen må komme i løpet av nær framtid, ikke minst fordi hans egen kontrakt med NFF utløper om ikke alt for lang tid.

- Jeg har ikke snakket så mye med Semb om dette. Vi var innom temaet før ferien. Med tanke på at kontrakten min går ut 1. desember, vil jeg tro at det begynner å haste for ham også, sier Drillo, uten å ville avsløre avgjørelsen.

Norge møter Tsjekkia til privatlandskamp på Ullevaal 10. august.

2. september tar Norge imot Island på Ullevaal til EM-kvalifiseringsmatch, før den meget viktige bortekampen mot Danmark og hjemmemøtet med Kypros venter i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere