*Nettavisen* Sport.

Avkrefter Müller-salg

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

En engelsk avis skriver Lillestrøm har akseptert Barnsleys bud på keeper Heinz Müller.

07.08.07 08:50

ÅRÅSEN (Nettavisen): LILLESTRØM-STRØMSGODSET 2-0:

Svært overraskende var det finske Otto Fredrikson som voktet Lillestrøm-målet i hjemmekampen mot Strømsgodset. Det satte fart i ryktene om at Heinz Müller snart er å finne i Barnsley-drakt, spesielt siden Sheffield-avisen «The Star» mandag også skrev at Heinz Müller tirsdag vil bli offentliggjort som Oakwell-lagets siste kjøp.

Det tilbakevises imidlertid fra LSK-hold.

- Nei, vi har ikke akseptert noe bud på Müller, skriver manager Jan Åge Fjørtoft i en sms til Nettavisen.

Hovedpersonen selv forteller til Nettavisen at grunnen til at han ikke spilte Godset-kampen, ikke skyldes Barnsley, men kaptein Frode Kippe.

- Jeg kolliderte med Frode Kippe på treningen lørdag, og skadet lysken min. Det er imidlertid ikke alvorlig, og jeg er sannsynligvis klar om et par dager.

- Når det gjelder overgangen, må dere spørre Jan Åge (Fjørtoft). Jeg vet ikke om det er noe nytt, men hvis Lillestrøm skal få penger ut av meg, så må de selge nå. I januar er jeg Bosman-spiller, minner LSK-keeperen om.

Da er det utvilsomt slutt på den solide sisteskansens tid i norsk fotball. Han har aldri lagt skjul på sine ønsker om å gå til Barnsley så fort som mulig, og etter hva Nettavisen erfarer, skal det nå også ha kommet en tysk klubb på banen som ønsker Müllers tjenester i januar.

Går det ikke i orden med overgangen til de britiske øyer, tyder alt på at de blir en retur til hjemlandet når den norske sesongen er over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.