Sky Sports møtte tirsdag den omstridte Manchester United-eieren Avram Glazer i Florida og forretningsmannen ble spurt om hva han hadde å si til klubbens fans.

Glazer-familien, som har eid United siden 2005, er hovedgrunnen til at Manchester United-fansen har gjennomført massive demonstrasjoner den siste tiden.

Protestene toppet seg søndag i forkant av storkampen mellom Manchester United og Liverpool, noe som førte til at oppgjøret til slutt ble utsatt på ubestemt tid.

Dette skjedde i kjølvannet av at United og fem andre Premier League-klubber annonserte at de ville bli en del av Super League, en eliteliga som kort tid senere ble skrotet, nettopp på grunn av massive protester fra fans, spillere og trenere.

LES OGSÅ: United nektet for at det hadde skjedd: Ny video kan ha avslørt klubbens løgn

Misnøyen mot Glazer-familien stikker imidlertid dypere enn som så og United-fans har i en årrekke gitt uttrykk for at de misliker måten amerikanerne driver klubben på.

Nektet å svare på spørsmål

Det var Sky Sports' USA-korrespondent Sally Lockwood som konfronterte Glazer og hun spurte «Dette er en mulighet til å komme med en unnskyldning - kanskje?».

Glazer ble videre spurt om det nå var på tide at han og familien solgte seg ut av Premier League-klubben, siden klubbens fans kun er «kunder for dem».

I kjent stil nektet imidlertid Glazer å svare på spørsmålene til reporteren. Han skal ha gått inn for å handle noen varer og så kjørt bort, uten å si noe som helst.

LES OGSÅ: United slår tilbake mot rykter om klubbens egne vakter

Noe av kritikken mot Glazer-familien har gått på det at de sjelden uttaler seg om klubben de eier og at de svært sjelden dukker opp for å støtte United.

Fansen har krevd dialog og engasjement fra sine steinrike eiere, men ifølge Sky Sports lever Avram Glazer et tilbakeholdent liv i sitt herskapshus i Palm Beach, Florida. Det samme stedet hvor blant andre Donald Trump for tiden holder hus.

Tok seg inn på Old Trafford

Søndag ettermiddag tok over 200 supportere seg inn på Old Trafford hvor de demonstrerte ute på gressmatten mot klubbens amerikanske eiere.

Supporterne skal etter hvert ha blitt geleidet ut av stadion, før en ny gruppe med fans tok seg inn på banen. Også denne gruppen med supportere skal ha blitt ledsaget ut av arenaen. Protestene fortsatte utenfor Old Trafford, men politiet rykket etter hvert inn og fikk flyttet folkemengden bort fra stadion.

LES OGSÅ: Neville langer ut mot United-eierne: - I kulissene er det råttent

Demonstrasjonene pågikk i mange timer søndag og like over klokken 17.00 gikk politiet til aksjon for å bryte opp folkemengden utenfor stadion.

Det resulterte i en amper stemning mellom enkelte supportere og politi.

Solskjær: - Viktig at fansen blir hørt

United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om de planlagte protestene på en pressekonferansen i forrige uke.

Nordmannen sa da at han mener det er viktig at fansen blir hørt, men ba samtidig om at demonstrasjonene ikke måtte komme ut av kontroll. Solskjær har for øvrig uttalt seg positivt om Glazer-familien den siste tiden, noe som har irritert mange fans.

LES OGSÅ: Keane med klar beskjed om demonstrasjonen: - Jeg garanterer det!

- Det er viktig at fansens syn blir lyttet til, og at vi kommuniserer bedre. Min jobb er samtidig å fokusere på fotballbiten, og at vi har et best mulig lag, sa han på pressekonferansen fredag.