Gå til sidens hovedinnhold

Avskjedsbrevet fra Sead

«Tiden har kommet nå for å forlate Tromsø, etter fire av de mest fantastiske årene i mitt liv.»

(Nordlys.no):«Dessverre møter vi alle folk som dolker deg i ryggen, falske venner og Mikke Mus-journalister i livet, spesielt fra iTromsø. Så til alle dere som ikke tålte min ærlige tale, min holdning, min sterke karakter, mitt gode utseende, min sjarm og, for ikke å glemme, min lønn ... »

Les hele brevet fra Sead her.

Ramovic avviser kontant at han forlater TIL med dårlige følelser.

- Jeg har ikke noe negativt å si om noen i TIL. Vi hadde noen vanskelige forhandlinger, og det ble gitt og tatt, men det var fair og jeg har ingen problemer med det. Og at jeg satt på benken mot Aalesund er fullt forståelig, jeg skjønner en trener som ikke vil bruke en spiller som er på vei bort, sier Sead Ramovic – men innrømmer:

- Det eneste jeg er virkelig lei meg for er at TIL ikke ville la meg si farvel til mine lagkamerater og supporterne på Alfheim onsdag. Det skuffet meg, men de var redd for at det ville forstyrre forberedelsene til Ranheim-kampen, og det overrasker meg ikke, sier han til nordlys.no.

Tyrkia i går
Han ble sjokkert over Tromsøs cup-exit mot 1. divisjonslaget.

- Kanskje de har noe å lære av meg fortsatt, med å holde fokus og konsentrasjonen oppe uansett, smiler 31-åringen skjevt.

Den nå tidligere TIL-keeperen kjøpte seg fri fra kontrakten onsdag, og vil ventelig skrive under en 2-årskontrakt med Sivasspor, etter å ha gjennomgått den medisinske testen lørdag. I hui og hast pakket han det meste av bagasjen sin, betalte dugelig i overlast på Langnes og satte av gårde til Oslo i går formiddag, før ferden fortsatte til Tyskland. Lørdag reiser han til Tyrkia.

- Det er merkelig å forlate Tromsø nå, jeg har vært her i lang, lang tid. Kanskje kommer jeg tilbake for å treffe kjæresten min snart, vi får se. Kanskje TIL trenger meg til å redde dem igjen en gang. Hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake, sier Sead Ramovic, og trekker på skuldrene.

- Må tro på seg selv
Han tror TIL vil heve seg etter den svake starten på høstsesongen.

- Det er et godt lag, men de må slutte å lete etter unnskyldninger, for de er gode nok til å vinne, og slå hvilket som helst lag. De må bare tro på seg selv, sier Ramovic, før han avslutter karakteristisk:

- Sånn som jeg gjør!

Les flere saker hos nordlys.no

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken