Gå til sidens hovedinnhold

Avslo klager fra Brann og Stabæk

NFFs klagenemnd for klubblisens har avslått klagene fra Brann og Stabæk. Klubbene klagde på utbedringer de er pålagt å gjøre før neste sesong.

Flere klubber fikk pålegg om utbedringer da klubblisensene ble gitt tidligere i høst. Brann fikk pålegg om å øke antall sitteplasser, og å utbedre sanitæranleggene på Brann stadion.

Lisenshåndbokens punkt I.05 slår fast at "Tribuneanlegget skal ha sitteplasser som dekker gjennomsnittlig publikumsbesøk foregående år, men minstekapasiteten skal uansett være 3000 seter."

Brann ba om at man tok utgangspunkt i gjennomsnittlig publikumsbesøk i 2002, i stedet for 2003. Dette fikk de ikke medhold i. Heller ikke på søknaden om dispensasjon i forbindelse med sanitæranlegget, fikk Brann det svaret de ønsket.

Stabæk hevdet i sin klage at installasjon av flombelysning vil være uforholdsmessig kostnadskrevende, i og med at det foreligger konkrete planer om å flytte til Forenebu.

Klagenemnda viser i sitt avslag til at kravet om flomlys i Tippeligaen ble vedtatt høsten 1999, og således har vært kjent for klubbene i fire år.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller