Et klipp av Kylian Mbappe som, ifølge franske og spanske medier viser sin tydelige misnøye med Neymar under møtet med Montpellier, har spredd seg i sosiale medier.

- Den idioten spiller aldri ballen til meg, sier Mbappe i klippet, ifølge den spanske storavisen Marca.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Pochettino: - De har snakket sammen

De angivelige ordene falt etter at Mbappe hadde gått målløs av banen for fjerde gang på rad for serieleder Paris Saint-Germain.

Se klippet her:

På pressekonferansen før Champions League-oppgjøret med Manchester City, ble PSG-trener Mauricio Pochettino konfrontert med konflikten mellom stjernene.

- De er to fantastiske typer. I fotball skjer slike ting mellom spillere. Her er målet å vinne. Hendelsen skapte mye støy utenfor klubben, men internt var det ingenting. De to snakket sammen, jeg snakket med dem også, og du kunne se på trening at latteren satt løst dem imellom, sa Pochettino.

- Annerledes enn andre klubber

Den tidligere Tottenham-sjefen er klar på at så lenge man er i PSG, må man regne med et sterkere rampelys enn de fleste andre klubber.

- Det er en god atmosfære i laget. Vi er i en spesiell klubb, og vi må akseptere det faktum at vi kommer til å gå gjennom spesielle situasjoner, som er annerledes enn i andre klubber. Det må folk forstå, men laget gjør det bra og er i balanse, mener Pochettino.

Nettavisen har kjøpt rettighetene til Ligue 1:

PSG står med full pott etter åtte serierunder og leder Ligue 1 med ni poengs forsprang til Lens på andreplass.

Champions League-sesongen åpnet imidlertid med en skuffende uavgjort borte mot belgiske Club Brugge. Det håper franskmennene å revansjere når Manchester City kommer på besøk tirsdag klokken 21.00.

Gledelig for vertene er det at Lionel Messi og Marco Verratti er tilbake fra skade og med i troppen som møter Pep Guardiola og co.