Liverpool meldte fredag ettermiddag at Mohamed Salah har skrevet under på en ny langtidskontrakt med klubben.

30-åringens forrige kontrakt gikk opprinnelig ut neste sommer, og det har blitt spekulert i at hans tid i Liverpool nærmet seg slutten.

Nå blir han imidlertid værende i Merseyside-klubben de neste årene. Ifølge Fabrizio Romano strekker egypterens nye kontrakt seg til sommeren 2025.

Ifølge The Athletic blir han Liverpools best betalte spiller gjennom tidene med en ukelønn på 350 000 pund.

Les også: Premier League-overgang kan være godt nytt for Norge-profil: – Helt avgjørende

– Klopp var nøkkelmannen

Fabrizio Romano kommer også med avsløringer om hva som gjorde at egypteren valgte å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool.

Han skriver at Klopp var nøkkelmannen bak at Salah signerte ny Liverpool-kontrakt. Tyskeren skal ha hatt mange samtaler med Salah der han skal ha forklart 30-åringen planene for Liverpools fremtid.

Der skal han har fortalt Salah at han ser på egypteren som ansiktet til prosjektet.

– Dette er en spesiell godbit for supporterne våre for å nyte helgen enda mer. Jeg er sikker på at det kommer til å bli feiringer av denne nyheten i kveld. Det er den beste avgjørelsen for oss og den beste avgjørelsen for ham, sier Klopp om Salahs nye avtale.

Les også: Ferien ble et mareritt for stjernen: – Mistet millioner av kroner

– Selvfølgelig har det tatt litt tid, men det er helt ok, og de beste tingene er uansett alltid verdt å vente på. Mo er en av de beste spillerne i verden, det er bare normalt at det er ting å sortere når du er på hans nivå, sier tyskeren videre.

The Athletic skriver at Salah hele tiden ønsket å bli værende i Liverpool, men 30-åringen skal ha ønsket en kontrakt som anerkjente hans status som en av verdens beste spillere.

Med store deler av avtalen på plass skal Liverpools sportsdirektør Julian Ward ha flydd ned til Mykonos for å møte Salah på ferie. Der skal de ha blitt enig om de siste detaljene og skrevet under på kontrakten.

Les også: Strømsgodset-spiller tatt for råkjøring: – Tabbet meg ut big time

– Føler meg fantastisk

Salah sier selv han at han veldig glad for å ha forlenget kontrakten med Liverpool.

– Jeg føler meg fantastisk og jeg gleder meg til å vinne trofeer med klubben. Det er en god dag for alle, sier Salah til Liverpools hjemmeside.

– Det tar litt tid, tror jeg, å fornye, men nå er alt gjort, så vi trenger bare å fokusere på det neste, fortsetter 30-åringen.

Salah har vært Liverpool-spiller siden sommeren 2017. Superstjernen har scoret 156 mål på 254 kamper for klubben.