Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba og tidligere Barca-trener Pedro Pinto møtes på restaurant sammen med sine koner tirsdag kveld. Ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo var Barcelona klare over møtet.

– Et møte mellom Barca-kaptein Sergio Busquets og Messi der de snakket om fremtiden skal også ha blitt gjennomført, skriver den spanske avisen Mundo Deportivo.

Og legger til:

– Møtet skal ha blitt holdt på restauranten Enigma, og blitt avsluttet klokken ett på morgenen.

– Der han hører hjemme

Petter Veland følger spansk fotball tettere enn de fleste og har gjort det i en årrekke. Han håper at Messi returnerer til Barcelona.

– Det er der han hører hjemme. Historien vil få en helt annen avslutning enn det den er nå. Det siste man skal huske fra hans tid bør ikke være en gråtkvalt Messi da han dro, sier Veland til Nettavisen.

Lionel Messi hadde en latterlig god karriere i Barcelona da han var der sist. Den lille magikeren noterte seg for 672 mål på 778 kamper i alle turneringer for den spanske storklubben.

– Det virker som at Barcelona jobber for å få han tilbake. Men det er det samme hinderet som står i veien for de nå som da han forlot klubben, nemlig økonomien. Det er usikkert om det er mulig å få midlene til å lønne Messi.

– Men samtidig så virker det åpenbart at Barcelona tror at det er mulig, hvis ikke hadde de ikke vært så på han, sier Veland.

– Tenker du at Messi kan gå ned i lønn for å få til overgangen?

Ja, men det der er såpass komplisert. Messi kan ikke spille gratis for Barcelona selv om han har lyst til det. Det er regler på det, og det er enorme kostnader inne i bildet.

Veland mener det er helt tydelig at Messi ønsker å returnere til klubben som utviklet han og ga han muligheten til å bli den uvirkelige spilleren han har blitt.

– Han bruker enhver anledning til å reise tilbake til byen. Det er der han har sine venner, det er også der barna hans har sin omgangskrets. Det er åpenbart at han vil tilbake, sier Veland.

HUSK: Nettavisen har rettigheter til hele Obos-ligaen og 75 kamper i Eliteserien!

Mundo Deportivo skriver også i sin artikkel at Barcelona, som nå trenes av den tidligere Messi-kompanjongen Xavi har et sterkt ønske om å få legenden tilbake. Det samme melder Marca, spanias største avis.

Les også: De Gea avslørt av bildene: –⁠ Skitne triks

– Ikke sikkert han er god nok

I PSG har Messi sine tall vært mindre imponerende, men allikevel bra. Denne sesongen har han oppnådd 15 mål på 27 kamper så langt.

Messi hadde dog et helt uvirkelig verdensmesterskap i Qatar-VM tidligere i år der han ledet sine landsmenn til triumf. Argentineren ble tildelt prisen for verdens beste fotballspiller igjen, mye på grunn av det han leverte i det omdiskuterte mesterskapet.

– Messi er fortsatt mer enn kapabel til å være en avgjørende faktor. Men Barcelona har ikke like mange grovarbeidere som Argentina. Den kapasiteten har ikke Barca sin spillestil. Det er ganske mye Xavi må endre på dersom overgangen blir et faktum, avslutter Veland.

Overgangsvinduet åpner 1. juli, da vil man få svar på hvor Messi fortsetter sin fotballkarriere.

Les også: USA-gigant tok kontakt: –⁠ Første gang dette skjer