RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Johansen, Carina (Scanpix)

«Avslutningen var en skam»

Sist oppdatert:
Tour des Fjords-arrangør slaktes for finalerunder.

STAVANGER (procycling.no): Åpningsetappen av Tour des Fjords hadde en uventet rolig start, men da rytterne kom inn på de siste rundene i Stavanger sentrum, lyste rittet plutselig opp.

Under en regnfull himmel og på svært sleipe veier skulle Tour des Fjords-feltet kjøre tre lokale runder inne i «Oljehovedstaden».

Måten avslutningen på fredagens etappe var tegnet opp falt ikke i smak hos alle.

- Disse lokale rundene er en skam. Jeg håper alle rytterne kommer gjennom det, skriver Mathieu Heijboer, fra Belkin Pro Cycling, på sin twitterkonto.

Hushovd: - Det var farlig
Midtveis på den andre runden stoppet det helt opp bak feltet. Rytterne som hadde falt av måtte stå av sykkel fordi bilkøen sto helt fast i kaoset.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Runde-løypen var heller ikke ryddet godt for biler, som utgjorde en viss fare for rytterne. Etter etappen bemerket Thor Hushovd at finalen var farlig.

- Det var en veldig kaotisk her i sentrum. Det var kaldt og farlig, fortalte Hushovd.

Arrangør: - Det er en del av gamet
Roy Hegreberg registrerer kritikken og lover at han skal ta opp saken med de misfornøyde. Rittsjef Hegreberg mener imidlertid at fredagens finale ikke er noe farligere enn i andre ritt.

- Vi skal selvfølgelig prate med dem. Vi føler at vi har gjort de tingene vi skal. Jeg har kjørt mange store ritt selv, og det er ikke mer teknisk her enn andre finaler. Vi har selvsagt lagt opp til spennende finaler og tekniske finaler. Det er en del av gamet, Hegreberg til procycling.no

- Det blir alltid mer teknisk når det er regn. Jeg har ikke hørt om noe alvorlig som her skjedd, avslutter Hegreberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere