*Nettavisen* Sport.

Avsluttet med tre strake birdier

Foto: MIGUEL RIOPA (Afp)

- Det flyter bra, konstaterer Eirik Tage Johansen.

16.06.11 17:52

Turneringen Saint-Omer Open gikk av stabelen på torsdag, og norske Eirik Tage Johansen er en av dem som har hevdet seg i Europatour-turneringen.

29-åringen avsluttet med tre strake birdier, og endte med det på en delt andreplass etter den første av de fire dagene i Frankrike.

Fire birdier på de fem siste
- Det flyter bra i dag. Jeg har fått inn en del putter, konstaterer golferen overfor Nettavisen.

Turneringen er en av de minste i Europatouren (nivået under PGA), og flere av de beste spillerne har valgt å stå over runden i franske Lumbres og heller spille US Open.

Likevel er den foreløpige andreplassen for Eirik Tage Johansen en strålende prestasjon, spesielt med tanke på stavangerguttens avslutning.

- Jeg gjorde en god avslutning, erkjenner han.

- Det ble en bogey på hull 13, men så ble det fire birdier på de fem siste. Jeg spilte en god golfrunde, og tar det med meg videre, forklarer Tage Johansen.

- Erfaring teller
Han tror at erfaringen han har fra tidligere turneringer på den franske golfbanen hjelpe ham denne gangen.

- Banen er litt spesiell, det er en type bane som du må ha spilt et par ganger for å vite hvordan du spiller den, forklarer golferen.

- Det er veldig tøffe greenområder her, der du fort straffes for noe som normalt ville vært et godt slag. Det er skråninger som gjør at ballen ruller ti meter og fort kan havne i bunkeren.

Tage Johansen deler andreplassen sammen med fire andre, tre slag under par. Sørafrikanske George Coetzee leder, to slag foran kvartetten som følger etter.

Sjekk resultatlista her(ekstern lenke)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.