Gå til sidens hovedinnhold

Avviser FCK-ryktene

Tidligere Rosenborg-spiller Kris Stadsgaard benekter at han blir FC Københavns nye forsvarssjef.

Midtstopperen, som forlot RBK til fordel for spanske Malaga i fjor, har den siste tiden vært linket til FC København. Ståle Solbakkens trenererstatter Roland Nilsson skal være på jakt etter defensive forsterkninger, og den siste tiden har Stadsgaards navn vært nevnt i flere sammenhenger.

Nå avviser imidlertid 25-åringens far og rådgiver Knud Stadsgaard at en overgang er nært forestående.

– FCK har tidligere vist interesse, og FC København er også en veldig, veldig interessant klubb, men det gir seg jo selv at lønnen i La Liga er annerledes enn i Superligaen, sier han til sporten.dk.

Lite spilletid?
Spørsmålet er bare hvor mye spilletid Stadsgaard får kommende sesong. Malaga har sikret seg to sterke midtstoppere i Bayern Münchens Martin Demichelis og nederlandske Joris Mathijsen fra Hamburg.

– Kris vet godt at han får kamp om plassen, og det er ikke sikkert han blir den spilleren i troppen med sjette mest spilletid, som tilfellet var forrige sesong. Men vi er sikre på at han får sine kamper, sier Knud Stadsgaard.

Lukker ikke døren
Han vil samtidig ikke utelukke helt et klubbskifte.

– I fotball vet man ikke hva som skjer i morgen, og hvis noen henvender seg vil vi selvfølgelig se på det med interesse, men Kris har to år igjen av sin kontrakt samt opsjon på ytterligere ett, så han har det ikke travelt, fastslår far Stadsgaard til sporten.dk.

Kris Stadsgaard kom til Rosenborg fra italienske Reggina i 2008, og fikk to sesonger på Lerkendal før ferden gikk videre til Spania. (ANB)

Kommentarer til denne saken