*Nettavisen* Sport.

Avviser Kuyt-salg

Foto: Peter Byrne (PA/Scanpix)

Roy Hodgson har ikke planer om å selge maskinen fra Nederland.

21.08.10 13:21

Ifølge nettstedet TalkSPORT skulle Liverpools Dirk Kuyt komme til å skrive under for Inter i løpet av fredagen. Det skjedde imidlertid ikke, og nå avviser de røde at de ønsker å selge.

- Vil ikke kjøpe fra Liverpool
Skal man tro The Times så er verken den arbeidsvillige nederlenderen eller Javier Mascherano aktuelle for en gjenforening med tidligere Liverpool-sjef Rafael Benítez i Inter.

- Inter har vært interessert i to spillere, men de kommer ikke til å hente dem nå. Inter-president Massimo Moratti sa de ikke kom til å gjøre det, sier Liverpool-manager Roy Hodgson.

- Jeg pratet med ham på telefonen onsdag, og da bekreftet han at de ikke vil hente noen Liverpool-spillere. Og Dirk er vel i den kategorien, er han ikke?, fortsetter Hodgson.

Agent startet ryktene
Det var Kuyts agent som fredag satte i gang ryktene rundt en eventuell overgang til Serie A.

- Ja, Inters interesse er reell, men Dirk har ikke bestemt seg for om han vil forlate Liverpool, sa agent Rob Jansen til Voetbal International.

- Dette er komplisert. Dirk er en nøkkelspiller i Liverpool, er under kontrakt og spilte i VM-finalen. Dermed er det også en sjanse for at en Inter-spiller brukes i en bytteavtale, la han til.

Spilte ikke i Europa
Liverpool, ved manager Rafael Benítez, kjøpte Kuyt fra Feyenoord i 2006, men 30-åringen sto over torsdagens Europa League-kamp mot Trabzonspor. Dette ble av mange tolket som et tegn på at forrige ukes 1-1-kamp mot Arsenal skulle bli hans siste for klubben.

I så fall ville Kuyt endt med 36 mål på 142 seriekamper for Anfield-klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.