RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Avviser landslagscomeback

- Landslaget er ikke veldig aktuelt, sier Tore Vikingstad.

VG skriver i tirsdag at Tore Vikingstad ikke utelukker et comeback på landslaget. Landslagsveteranen er imidlertid skeptisk.

- Det er egentlig ikke så veldig aktuelt for meg å gjøre comeback. Jeg har ikke tenkt noe særlig på landslaget i det hele tatt, og vil konsentrere meg om å gjøre det bra for Oilers, sier Vikingstad til Rogalands Avis.

Landslagssjef Roy Johansen er naturlig nok svært lysten på å overtale Vikingstad, som var svært sentral for Norge under hans siste landslagsopptreden i OL i Vanocuver i 2010.

- Jeg har hatt en god dialog med Tore helt siden han ga seg på landslaget, og har slett ikke gitt opp å få ham med til VM. Vi skal snakke mer sammen i tiden som kommer, sier Johansen til Rogalands Avis .

Vikingstad er for tiden skadd, og spiller ikke kampen mot Storhamar i Siddishallen torsdag kveld.

- Det ser ikke slik ut. Jeg forsøkte meg litt på is, men det gikk ikke så veldig godt. Det er en nerve som presses på i ryggen, og gjør at jeg ikke kan bøye meg ned på ene siden, samtidig som jeg mister litt kraft i det ene beinet. Jeg har hatt noe liknende før, men ikke så ille som dette. Det pleier alltid å gå over, og jeg satser på det er på vei over nå, sier Vikingstad.

Denne saken er hentet fra Rogalands Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere