*Nettavisen* Sport.

Avviser Liverpool-deadline

Foto: AP/Scanpix

Sjeikene i DIC benekter at de har gitt Liverpools amerikanske eiere 24 timer til å si ja eller nei til et salg.

04.03.08 13:15

Ifølge BBC skal araberne i Dubai International Capital (DIC) nå ha gitt Liverpools amerikanske eiere 24 timer på seg til å svare på tilbudet. Ifølge engelsk presse har araberne budt 4,2 milliarder kroner for klubben - noe som vil gi amerikanerne en fortjeneste på om lag 260 millioner kroner hver for klubben de har eid i ett år.

- Ifølge en av kildene mine, som er nær på samtalene, har amerikanerne fått 24 timer til å bestemme seg. DIC skal være veldig frustrerte over amerikanerne, sier BBCs fotballjournalist, Jonathan Legard.

DIC avviser imidlertid dette.

- vi har aldri offisielt snakket om summer, og samtaler pågår. Ingen deadline er satt, sier talskvinne Jehad Saleh ifølge Fox.

Tidligere tirsdag sa DIC at amerikanerne levde i en drømmeverden.

- Det er ingen hemmelighet at vi har vært i samtaler med klubbens eiere, men det er ikke lett. Eierne er i drømmeland når det gjelder pris, sier Sameer al-Ansari, administrerende direktør i DIC, ifølge Sky Sports.

Han la etterpå til at én av eierne ikke lenger er i drømmeland - men ville ikke gi ytterligere detaljer.

Spørsmålet er hva Tom Hicks gjør. Han har førsterett på Gilletts eierandel, og vurderer nå om han skal benytte seg av den. Hvis ikke kan altså Liverpool bli solgt i løpet av uka.

Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.