RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser Liverpool-flørt

Foto: ALESSANDRO BIANCHI (Reuters)
Sist oppdatert:
John Arne Riise tilbakeviser ryktene om at han kan være på vei tilbake til Liverpool.

Oslo (ANB): Onsdag svirret det rykter på engelske, italienske og norske nettsider om at John Arne Riise kunne være på vei tilbake til Liverpool.

Riise ble sitert på følgende: «Jeg har kontrakt her (Roma) til 2012, og man vet aldri. Det er flatterende å bli koblet til en overgang. Jeg har gode minner og følelser for Liverpool».

Det er et intervju med Sky Sports som har forårsaket ryktene.

Avviser Liverpool-flørt
Nå går sunnmøringen ut på sin egen blogg og nærmest avviser påstandene.

- Jeg føler bare for å korrigere noe av det som har stått i norske, italienske og britiske medier, vedrørende en eventuell overgang for meg tilbake til Liverpool. Noen medier har hentet ut sitat fra et intervju jeg hadde med Sky Sports, men hvor de ikke viser spørsmålene, bare mine svar, skriver han.

- Jeg gjør mange intervjuer i uken og husker ikke hva jeg har sagt i alle, men i veldig mange intervjuer blir Liverpool nevnt. Jeg svarer, som sant er, at jeg hadde sju veldig fine år i Liverpool og jeg har veldig mange gode minner der ifra, skriver han videre.

- Jeg har også nevnt, som mange fotballspillere gjør, at innen fotballens verden så vet man aldri hva framtiden bringer.

Likevel slår han fast at det er Roma-spiller han er, og Roma-spiller han ønsker å være de neste årene – også etter at kontrakten hans utløper neste sommer.

Stortrives i Roma
- Fakta er at jeg trives i Roma og min agent har i lang tid hatt kontakt med AS Roma om muligheten for å skrive en ny lang kontrakt med klubben. Nå er det nye eiere i klubben og da vil de neste ukene vise om vi blir enige om en 4-5 års avtale, skriver han videre.

Landslagsbacken skriver også at han er villig til å blø for klubben i mange år til, og er overbevist om de igjen kan ta nye steg og kjempe om titler i årene som kommer.

Roma ligger på femteplass i den italienske serien og har ett poeng opp til Lazios fjerdeplass. Roma har like mange poeng, men går foran Udinese på sjetteplass på innbyrdes oppgjør. Det gjenstår tre runder i Serie A.

John Arne Riise spilte 234 Premier League-kamper for Liverpool mellom 2002-2008. Han står nå med 96 seriekamper for Roma, ifølge Wikipedia. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere