RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Avviser United-rykter

Den brennhete vingen er i stedet mest opptatt av Fernando Torres.

Manchester United ønsker seg Benficas kantspiller Angel Di Maria, men selv tar argentineren overgangspratet med stor ro.

-Tenker bare på Benfica
22-åringen er et av de heteste navnene på overgangsfronten i øyeblikket, og i tillegg til Manchester United er både byrival City og Chelsea nevnt som nye klubber for kantspilleren. Men Di Maria selv vil ikke forholde seg til slike rykter.

- Jeg tenker bare på Benfica, for i øyeblikket er vi gode nok til å slå hvem som helst, sier Di Maria ifølge Daily Mail.

- I England ser de på alt gjennom et forstørrelsesglass, men jeg bryr meg ikke om det. Jeg hører ikke på rykter, sier han.

Frykter Torres
Torsdag tar han og Benfica imot Liverpool i kvartfinalen av Europaligaen. Det argentinske stjerneskuddet har imponert stort for Lisboa-klubben i turneringen så langt denne sesongen.

Og 22-åringen vet hvem av Liverpool-spillerne som må stoppes, om det skal bli avansement til semifinalen.

- Fernando Torres er en av de beste spissene i verden. Han er alltid en trussel, men forsvaret vårt er også knallgodt, og kan stoppe ham, sier argentineren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere