RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avviser Villa-exit

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Milan Baros avviser at han er misfornøyd med tilværelsen i Aston Villa.

Baros har de siste dagene vært koblet til en overgang til Villarreal, mindre enn ett år etter at han gikk fra Liverpool til Villa. Men Baros avviser at han er på vei bort.

- Det er ikke sant at jeg mistrives i Aston Villa. Jeg angrer ikke på at jeg kom til Villa i fjor. Jeg er Villa-spiller, og det er meningsløst å spekulere i hva som vil skje i juli nå midt i april. Jeg prøver å konsentrere meg fullt og helt om Villas seks siste kamper, og deretter på VM, sier han til CTK.

Baros skal visstnok ha en klausul i kontrakten sin som sier at han kan gå dersom det kommer inn et bud på 18 millioner pund. Manager David O'Leary innrømmer at det vil være gode penger for en klubb som Villa.

- Det ville ha betydd en stor profitt for oss. Men det betyr ikke at vi ønsker å selge han. Jeg er sikkert på at han vil bli enda bedre for oss neste sesong, sier O'Leary til SkySports.

Baros ble kjøpt for 6,5 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere