RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

B-prøven til Bryhnisveen også positiv


Spartas Marcus Bryhnisveens B-prøve var også positiv. Her er han som Stjernen-spiller (nr. 9) forrige sesong. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Spartas Marcus Bryhnisveens B-prøve var også positiv. Her er han som Stjernen-spiller (nr. 9) forrige sesong. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Også B-prøven til den dopingtatte Sparta-spilleren Marcus Bryhnisveen er positiv. I likhet med A-prøven inneholder den et forbudt stoff, skriver SA.

Spillerens advokat Morten Justad Johnsen bekrefter dette overfor avisen.

Det var etter treningskampen mot Stjernen 21. august at Bryhnisveens urinprøve viste seg å være positiv. Prøven inneholdt et forbudt stoff som står på WADAs forbudsliste.

– Han samarbeider nå tett med Antidoping Norge, for å få et svar på dette. Han ønsker å finne ut av hva han har fått i seg og eventuelt hvordan, sier advokaten.

Saken skal nå behandles videre i Antidoping Norge.

– Vi skal nå jobbe videre for å få fram alle detaljer i denne saken, før vi legger fram saken for påtalenemnda. Da er det opp til dem om de er fornøyde med det arbeidet som vi har gjort. Er de ikke det vil saken bli sendt tilbake for å få fram enda mer. I slike saker er det alltid viktig at alle sider kommer fram, slik at ingen ting kan bli feil, forteller kommunikasjonsleder Halvor H. Byfuglien i Antidoping Norge.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere