RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Bøøøøøøøø!

Sist oppdatert:
Yngstemann i landslagstroppen skremte vekk all konkurranse på Beitostølen.

Lørdagens nasjonale åpning i skiskyting for herrer gikk uten både Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen. Dermed var det andre som fikk muligheten til å hevde seg på Beitostølen.

På sprinten leverte både Tarjei Bø og Alexander Os strålende på stående skyting, og klinket fem blinker rett ned. Inn mot mål var det disse to som gjorde opp om seieren ute i sporet.

Og akkurat den duellen var det unggutten Bø som vant. 22-åringen gikk i mål på tiden 26 minutter og 44 sekunder, og var med det 25 sekunder foran nettopp Alexander Os i mål.

- Dette betyr mye. Jeg gikk langrenn i går og var ikke helt fornøyd med prestasjonen der. Jeg slet også med å sove i natt fordi jeg var så sliten, men det gikk jo bra i dag, sier Bø til NRK.

Og målene for sesongen er klare.

- Jeg har lyst på medalje i VM og vinne min første verdenscupseier, sier Bø etter lørdagens seier.

Lars Berger ledet etter første skyting, men med tre bom på stående glapp sjansen til å vinne. Sølvvinneren fra OL i Vancouver viste likevel at farten i sporet som vanlig var på topp.

Berger ble til slutt nummer tre.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere