RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Ba om unnskyldning på krisemøte

Sist oppdatert:
Lagkaptein Olof Mellberg ba tirsdag alle lagkameratene om unnskyldning for sin oppførsel i krangelen etter VM-premieren.

Hvem spiller i dag? Sjekk her
Se gratis VM-videoer

Mellberg innså at han hadde mistet kontrollen i ren frustrasjon over det svenskene omtaler som en fiaskopremiere. Deretter ba han om unnskyldning på et krisemøte iscenesatt av blant andre Henrik Larsson.

Skamfull
«Jeg er skamfull for at jeg gikk inn på personlige ting som ikke hadde noe med kampen å gjøre», skal Mellberg ha sagt, ifølge kilder den svenske avisen Expressen har vært i kontakt med.

Fredrik Ljungberg skal deretter ha svart:

«Det er lugnt.»

På godt norsk betyr det at han godtok unnskyldningen og at luften er renset. Harmonien i det svenske landslaget er med andre ord tilbake.

Greit å diskutere
- Vi diskuterte bråket, nå har vi lagt det bak oss og står samlet som et lag før Paraguay-kampen, sier Teddy Lucic til Aftonbladet.

Les også:Dette kranglet de om
Ljungberg:- Vi hadde en «hatsk» diskusjon

Møtet ble avholdt i etterkant av tirsdagens stengte trening. Følgende punkter skal de eldre ha tatt opp - og fått medhold på - av de øvrige spillerne i troppen.

* Alle spillerne velger hvem de vil omgås med, men det får ikke bli en situasjon der ulike grupper snakker vondt om hverandre.
* Det er helt greit å ha diskusjoner i garderoben rett etter en kamp, istedenfor å holde det inni seg. Det skal ikke utarte i personlige angrep.

- Man må tørre å si hva man mener. Holder man ting inni seg, er det ikke spesielt utviklende for troppen, sier Lucic.

Tok kampropet
Mot slutten av møtet skal hele spillertroppen ha samlet seg i en ring og tatt Blågults kamprop.

Onsdag reiser det svenske landslaget fra Bremen til Berlin. Torsdag venter Paraguay på den andre siden av banen. Seier der gir i praksis plass i åttendelsfinalen for våre naboer i øst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere