Midtbanespilleren ble nylig fristilt av Molde.

Tirsdag bekrefter den russiske klubben FK Jenisej Krasnojarsk at 27-åringen er på plass i klubben og at han har signert en kontrakt.

Klubben bekrefter dette i en melding på Twitter.

FK Jenisej Krasnojarsk spiller i den øverste divisjonen i Russland.

Fristilt av Molde

Molde bekreftet den 18. januar i år at midtbanespilleren var fristilt.

«Molde informerer at klubben og Babacar Sarr gjensidig har terminert avtalen som profesjonell fotballspiller», skrev klubben i en pressemelding uten å utdype nærmere hvorfor 27-åringen ble løst fra kontrakten.

«Denne beslutning fristiller Babacar fra Molde FK og åpner for muligheten til å fortsette karrieren i annen klubb. Molde vil takke Babacar for hans innsats som fotballspiller for Molde FK, også gjennom en vanskelig tid for så vel spilleren som klubben», skrev Molde videre.

Babacar Sarr kom til Molde fra Sogndal i 2016.

27-åringen har også bakgrunn fra Start i norsk fotball.

Frikjent for voldtekt

Sarr ble i august 2018 frikjent for voldtektsanklager i Romsdal tingrett, men ble dømt til å betale 150.000 kroner i oppreisning til den fornærmede. Nettvisen valgte den gang å navngi 27-åringen.

Han var på daværende tidspunkt fortsatt Molde-spiller.

Påtalemyndigheten anket straffedelen av dommen, mens Sarr anket erstatningskravet. Denne anken er berammet i Frostating lagmannsrett den 14. februar - altså i neste uke.

Nettavisen skrev også i slutten av januar i år at Sarr er under etterforskning i en annen voldtekstssak.

Etter det Nettavisen er kjent med skal det dreie seg om en voldtekt som skal ha skjedd i november i fjor i Oslo, og spilleren har status som siktet.

Ifølge Nettavisens opplysninger skal han være siktet etter straffelovens paragraf 292 som omhandler voldtekt, ved å ha tvunget seg til samleie.

LES MER HER: Babacar Sarr anklaget for ny voldtekt