Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Babel ville hjem til Ajax

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Ville gå på lån til gamleklubben.

Ryan Babel kom fra Ajax til Liverpool i 2007 for rundt 115 millioner kroner, men så langt har ikke nederlenderen klart å forsvare en fast plass på laget.

Denne sesongen har 21-åringen spilt i hele 17 kamper, men bare to av dem fra start. Nå begynner Babel å bli lei av all denne benkeslitingen.

- Ønsker mer spilletid
Derfor skal nederlenderen, i samarbeid med sin agent, ha prøvd å få til et låneopphold med gamleklubben. Dette var imidlertid ikke Liverpool-ledelsen villige til å godta.

- Ryan sitter altfor mye på benken, og ønsker mer spilletid. Derfor spurte han meg om jeg kunne undersøke om det var mulig å dra hjem til Ajax, sier spillerens agent Winne Haatrecht til De Telegraaf ifølge BBC.

- Vi fikk et positivt svar fra Ajax’ side, men da vi forhørte oss med Liverpool, fikk vi beskjed om at klubben ikke var villig til å slippe ham.

- Stortrives i Liverpool
Babel scoret vinnermålet da Liverpool slo Manchester United 2-1 hjemme på Anfield tidligere i sesongen, men har den siste tiden måtte vike plassen for nykommeren Albert Riera.

Men til tross for 21-åringens ønske om et midlertidig låneopphold med gamleklubben, gjør agenten det også helt klart at Babel trives svært godt i Liverpool.

- Rafael Benitez mener at Ryan er svært viktig. Forhåpentligvis kommer han til å vise dette ved å gi ham mer spilletid, sier Haatrecht.

- For å være helt klar: Ryan stortrives i Liverpool, men for at han skal fortsette å utvikle seg trenger han mer tid på banen, sier agenten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!