RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bagatelliserer Lehmanns raseri

Sist oppdatert:
Arsene Wenger bagatelliserte Jens Lehmanns «øyeblikk av frustrasjon» da han kastet ballen i ryggen på Kevin Phillips etter kampslutt i går.

SOUTHAMPTON-ARSENAL 0-1: Arsenals tyske keeper ble utsatt for et tøft fysisk angrep fra Phillips på tampen av kampen, der Robert Pires’ mål var nok til å sikre London-laget tre poeng. Lehmann plukket opp ballen og kastet den i ryggen på Southampton-spissen.

Ikke kort
Dommer Steve Dunn var raskt på plass for å roe ned gemyttene. Han tok en prat med Lehmann, men bestemte seg for ikke å gi noe kort.

- Det var ingen stor greie. Jens skulle ikke ha gjort det, men jeg tror han var frustrert. En keeper må gå for ballen og bare se på ballen. Han ble truffet et par ganger i luften. Han er ikke vant til det, sa Wenger til Sky Sports etter kampen.

Arsenals manager var storfornøyd med at laget klarte å hente hjem tre poeng.

- Vi regner alltid med tøffe kamper på St. Mary’s, sier han.

Skal ikke kjøpe
Wenger gjentok nok en gang at han ikke har tenkt å gå ut på transfermarkedet når muligheten for å handle spillere kommer tilbake på torsdag.

- Hvis du ser på de spillerne som ikke spilte i dag, og de unge spillerne vi har i laget, så trenger vi ingen nye. Hvis en god mulighet åpenbarer seg, vil jeg ta den, men i øyeblikket ser jeg ikke på markedet i det hele tatt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere