RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bagdad-Bob i NFF?

Sist oppdatert:
Noen ganger kan man lure på om selveste Bagdad-Bob har fått innpass i Norges Fotballforbunds lokaler. For på Ullevaal skal alle ubehageligheter feies under et teppe.

John Carew og John Arne Riise føk i tottene på hverandre under og etter treninga på Marienlyst i går.

Etter mye om og men så har nå til slutt Norges Fotballforbund (NFF) innrømmet at John Carew slo til John Arne Riise. Men samtidig har forbundet satt såpass lokk på saken at det blir helt uunngåelig at spekulasjoner fortsetter i lang tid.

For det er ingen som vil kommentere eller si noe som helst om akkurat hva som skjedde i bussen. Fotballforbundet vil avdramatisere saken, samtidig som de understreker at saken er alvorlig, siden det ble utdelt slag.

Var det ett løst slag? Var det mange slag? Hvor hardt var det? Måtte Riise på legevakta?

P4 sier de har sikre kilder på at ”John Carew grisebanket Riise”. Det er ingen grunn til å tvile på radiokanalens kilder.

Så hvorfor ikke si det rett ut da?

Stort sett alle som forsøker å hemmeligholde noe her i landet, blir før eller siden avslørt. I alle fall i en så pass stor gruppe som fotballandslaget er. Og da blir det enda dummere i ettertid!

Hadde det ikke vært mye enklere hvis NFF fikk John Carew og John Arne Riise til å stille opp på pressekonferanse tirsdag sammen, hvor Carew fikk forklart hva som skjedde, hvorfor han gjorde det, og så videre.

Nå blir det bare den ene siden av saken som kommer fram.

Det er jo ikke vanskelig å forstå at fotballspillere er frustrerte. To profesjonelle fotballspilleres om leverte dårlige prestasjoner når det gjaldt som mest.

Klart de blir frustrerte! Og hva er da mer naturlig enn at det tas ut? Også i fysisk håndgemeng. Nå bør det jo selvsagt stoppe før det ender i svært harde slag. Det gjelder overalt ellers i samfunnet. Derfor blir da også Carew utestengt.

Samtidig er Per Ravn Omdal i Belgia for å snakke med Trond Sollied om han eventuelt kan overta landslaget. Men det er ingen i NFF som vil bekrefte at Omdal er i Belgia. Ennå ”alle” vet det! Ikke engang Omdal selv vil kommentere det.

Hallo! Det ville være grov tjenesteforsømmelse å ikke ta kontakt med Trond Sollied for å høre om han kunne tenke seg å overta etter Semb. Det er jo helt naturlig at Omdal reiste for å snakke med ham, når Åge Hareide allerede er stoppet av Rosenborg.

Men er det så fryktelig vanskelig å fortelle i rene ord hva som har skjedd? Dersom NFF har en mediestrategi, så er den mildeste karakteristikken at den er totalt feilslått!

Bagdad-Bob er arrestert, men hans ånd lever videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere