Gå til sidens hovedinnhold

Bahrain rundlurt av falskt landslag

Bahrains fotballandslag vant 3-0 over Togo i en treningskamp. Trodde de.

Bahrains Fotballforbund (BFA) var svært fornøyde med å ha skaffet seg en privatlandskamp mot Togos landslag forrige tirsdag. Kampen var viktig med tanke på Bahrains oppkjøring til det vestasiatiske mesterskapet som starter 24. september.

Hjemmelaget imponerte og vant 3-0 over det mer merriterte afrikanske landslaget.

Togo uvitende
Men nå viser det seg at hele kampen var juks og bedrag fra Togos side. Det vil si, Togos landslag var fullstendig uvitende om at kampen ble spilt.

- Ingen har har blitt informert om en slik kamp, sier Togos sportsminister Christophe Tchao ifølge Gulf Daily News.

Det viser seg at en agent har lurt Bahrain og FIFA trill rundt og sendt avgårde et lag med det som ikke en gang nødvendigvis var togolesiske spillere.

- Den svært dårlige kampen fra de togolesiske spillerne overrasket oss, men så å oppdage at vi hadde spilt mot et falskt lag var utrolig, sier et medlem av BFA ifølge Gulf Daily News.

Godkjent av FIFA
Alle offisielle papirer var godkjent i de riktige kanaler i forkant og var også godkjent av FIFA.

- Denne kampen var satt i stand av en agent som vi har brukt flere ganger de siste årene. Alle gangene har alt gått 100 prosent riktig for seg. Dette er en veldig profesjonell agent som arrangerer kamper, treningsleirer, dommere etc, sier BFA-medlemmet.

Nå avventer Bahrain en forespørsel de har sendt til agenten før de vil foreta seg noe videre i saken. Så gjenstår det å se om Bahrain noen gang får svaret de venter på.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Følg oss på Twitter: @NettavisenSport

Spill direkte på langoddsen her:

HTML EMBED
Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken