Gå til sidens hovedinnhold

Bakayoko overbevist om at han skulle byttes ut. Så oppdaget han flausen

Ligue 1-klubben Monaco har delt en Twitter-video som viser en artig hendelse fra helgas kamp.

Midtbaneprofilen Tiemoué Bakayoko (25) er også denne sesongen lånt ut fra Chelsea i forsøk på å få fart på karrieren igjen.

Nå er franskmannen tilbake i gamleklubben Monaco, der han i år spiller med draktnummer 6. Akkurat det siste virker det som Bakayoko ikke helt har greid å vende seg til, om vi skal tolke videoklippet Monaco har delt på Twitter mandag.

LES MER: Dette er de 12 beste Premier League-lagene gjennom tidene (+)

Ifølge nettstedet Transfermarkt har 25-åringen har spilt med draktnummer 14 i tre av sine fem tidligere sesonger i Monaco, samt én sesong i henholdsvis Rennes, Chelsea og fjorårsesongen på utlån i Milan.

Forvirring

Lørdag fikset en annen av Monacos største profiler, lagets spiller nummer 14, Keita Baldé, 3-0-scoringen hjemme mot Amiens. Da var det rundt 20 minutter igjen å spille i fyrstedømmet.

Baldé-målet kom for øvrig noen få minutter etter at bortelagets norske landslagsback, Haitam Aleesami, var byttet ut.

LES MER: Sportsintervjuet: Jan Åge Fjørtoft

Knappe ti minutter før full tid vart det Baldés tur til å bli tatt av banen. Trener Leonardo Jardim ønsket å gi angriperen Jean-Kévin Augustin noen minutter på tampen.

Følgelig viste kampens fjerdedommer fram tavla som skulle informere om hvilken spiller Augustin skulle erstatte.

Les også

Da Haaland ga bort straffespark fikk Salzburg-sjefen nok og ga klar beskjed til lagkameratene

Da begynte den virkelige forvirringen for Tiémoué Bakayoko. Den utleide Chelsea-spilleren spankulerte med bestemte skritt mot sidelinja, samtidig som han løftet hendene over hodet og applauderte mot publikum.

LES MER: Ti spillere som gikk til en rival - og hvordan det gikk (+)

Beskjeder fra alle kanter

Først da Bakayoko var noen få metere unna innbyttersonen snudde han seg mot en beskjed som tilsynelatende kom fra en av spillerne bak ham.

I forfjamselsen begynte midtbaneprofilen å slå ut med armene, før Jardim og flere i Monacos trenerteam kom til og påpekte at han skulle fortsette ute på banen.

Til slutt innså 25-åringen at han ikke lenger spiller med draktnummer 14, og at Keita Baldé var mannen som skulle av gresset.

En pinlig berørt Bakayoko tok seg til hodet, og kunne ikke annet enn å le av episoden da han gikk tilbake mot midtbanen, med lagkompis Baldé gående mot ham i retning innbytterbenken.

Les også

Frida Karlsson får ikke gå de neste verdenscuprennene

Les også

Herrem overrasket over Russlands dopingbeskjed: - Sinnssykt

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken