*Nettavisen* Sport.

Bakenga-show for «nye» U21

Foto: Vegard Grøtt (NTB / Scanpix)

Den tidligere Rosenborg-spilleren snudde kampen med fire scoringer.

Belgia-proff Mushaga Bakenga scoret fire mål i løpet av 18 minutter da Polen ble slått 4-2 i Fredrikstad mandag kveld.

Mens det gamle U21-laget opplever suksess under EM-sluttspillet i Israel, har det nye U21-laget kommet godt i gang med sin vei mot et mulig sluttspill.

I lagets to første kamper er det blitt to seirer. Finland ble slått 2-0 sist uke, og mandag fikk Polen stryk.

Polen ledet 2-0 til pause, men i 2. omgang kom Norge langt bedre under ledelse av treneren Trond Nordsteien. Bakenga scoret sine tre første mål i løpet av sju minutter, og etter nye elleve minutter kom det siste fra den tidligere Rosenborg-spilleren.

Både Bakengas første og siste kom på straffespark. Ingen tvil om at Cercle Brugge-spilleren ble dagens mann.

- Vi spilte en fantastisk 2. omgang. Vi hadde en god pauseprat, og i 2. omgang fikk vi spillet vårt som vi ønsket. Jeg rår over spillere i toppklasse, og dette var Bakenga på sitt aller beste. Alt rant inn, sa trener Nordsteien til TV 2.

Bakenga var naturlig nok en glad mann han også.

- Nå nyter jeg seieren og målene. Dette var skikkelig godt. Det var en begredelig førsteomgang av både meg og laget, men vi gikk i oss selv i pausen. Jeg visste at om jeg fikk det første målet ville det komme flere, og når jeg fikk det første kom selvtilliten med en gang. Forrige kamp var det stang ut for meg, i dag var det stang inn. Jeg er veldig stolt av gutta, for andre omgangen var veldig bra, sa hovedperson Bakenga til TV 2 etter kampen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.