Bakke endelig tilbake

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)

Etter å ha mistet hele sesongoppkjøringen, var Eirik Bakke tirsdag tilbake på Brann-treningen.

24.04.07 14:08

(iBergen.no) Eirik Bakke ble hentet til Brann for å gi midtbanen en ny dimensjon. Men på en av de første treningene, skadet han ankelen i et sammenstøt med Janez Zavrl. Bakke fullførte likevel sesongen, i påvente av en operasjon.

Endelig tilbake
I januar ble Bakke operert i Amsterdam. Her fjernet legene en beinsplint fra ankelen hans og gav 29-åringen beskjed om at det kom til å ta tre måneder før han var tilbake i kamp. Tirsdag var han tilbake med ball.

- Godt å være tilbake med ball etter så mye løping. Men jeg må nok vente noen uker før jeg kan delta for fullt på alle treninger. Legene sa tre måneder og det kommer det nok til å gå også, sier Bakke til iBergen.no

Når han kan melde seg klar til kamp vet han derfor ikke sikkert, men han varsler selv å være i god form.

- Jeg er i god fysisk form etter løpingen. Det er fotballen om mangler. Så jeg skal nok snart banke på døren, sier Bakke og tenker på en plass på Branns midtbane.

- Vet hva jeg står for
De tre seirene i de tre første seriekampene, har imponert den tidligere Englands-proffen. Spesielt de to hjemmekampene har han latt seg begeistre av.

- Det blir ikke lett å spille seg inn på denne midtbanen igjen?
- De har vært gode. Men jeg liker utfordringer og jeg vet hva jeg står for, sier Bakke som allerede nå kommer med et varsku til Andresen og Gashi om at plassene deres ikke er trygge så lenge.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag