RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Bakke har fått kunstgressnekt

Sist oppdatert:
Dermed får landslagsspilleren oppfylt drømmen sin.

BRANN - MARSEILLE 0-1

BERGEN (Nettavisen): Allerede syv minutter ut i andre omgang måtte landslagsspiller og Brann-kaptein Eirik byttes ut med smerter i hofte og forside av lår. Hardhausen orket rett og slett ikke å spille mer. Bakke har aldri lagt skjul på sin mindre begeistring for kunstgressbaner og legger skylden for smertene på akkurat det.

- Klarte ikke mer
- Jeg gikk ut på grunn av smerter i hoften og fremsiden av låret. Jeg klarte ikke mer. Det er ikke noe jeg har hatt lenge, men etter kunstgresskampen sist (mot Strømsgodset 9. august) slet jeg. Jeg håper jeg slipper å spille på kunstgress mer, sier Bakke til Nettavisen.

Det ønsket er i ferd med å bli oppfylt. Det medisinske apparatet i Brann har allerede gitt forbud mot kunstgresskamper til midtbanespiller Gylfi Einarsson. Etter å ha blitt undersøkt kommer Bakke også til å bli spart i slike kamper.

- Har folk
- At Bakke ikke bør spille kunstgresskamper er tilbakemeldinger som er kommet fra det medisinske apparatet. Det viser seg at han ikke tåler den type underlag og da får vi spare ham i slike kamper og heller bruke andre. Vi har folk som kan steppe inn og gjøre en god jobb, sier Mjelde til Nettavisen.

Selv om Bakke måtte kaste inn håndkleet tidlig i andre omgang håper han å være klar til landskampen mot Irland 20. august.

- Det er tidlig å si noe om ennå, men jeg håper å bli klar til landskampen, men vi får se. Det er tidlig å si noe om det akkurat nå.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere