RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakke klar for 90 minutter

Den mildt sagt skadeforfulgte Eirik Bakke håper på startplass mot Aalesund.

(iBergen.no): Eirik Bakke har vært langtidsskadet og har ennå til gode å få spilletid i årets serie. Etter å ha fått en skade på trening i fjor høst valgte han likevel å fortsette å spille og vente med operasjon til vinteren kom.

- Klar for 90 minutter
Sakte, men sikkert har Bakke trent seg opp og blitt matchet forsiktig. Etter et par kamper i 3. divisjon med Brann 2, to cupkamper og solid innsats på trening har gjort ham fit for fight.

- Jeg føler meg klar nok til 90 minutter. Jeg ønsker å spille seriekamper for Brann og bidra til at vi vinner gull. Dersom Mons (Ivar Mjelde, trener) ønsker å bruke meg er jeg hvert fall klar, slår Bakke fast til iBergen.no.

Han har ventet lenge på å få tippeligaminutter og ble endelig tatt med i troppen til kampen mot Lyn. Det endte som kjent med 0-6-tap i en kamp Brann rett og slett ble kledd fullstendig naken. Bakke er sikker på at det ikke vil gjenta seg mot Aalesund på Stadion i morgen – med eller uten Bakke.

- Nå ønsker vi å revansjere oss. Vi ønsker å gi fansen noe å huske. Vi skal komme sterkt tilbake. Det klarer guttene enten jeg er med eller ikke.

Hard kamp om én plass
Bakke vet at det er tøff kamp om plassene. En ung og sulten Tijan Jaiteh er antatt å bli foretrukket på midtbanen sammen med Martin Andresen. Samtidig er en spille- og revansjesugen Ardian Gashi parat til å trå til. I bakhånd har Mjelde også Helge Haugen – den trofaste og lojale sliteren.

- Det er knalltøft, jeg får bare sørge for å vise meg frem på trening, så er det opp til Mons å plukke de han mener kan gjøre jobben. Jeg er hvert fall klar, sier Bakke.

Mjelde ønsker å holde kortene tett til brystet og ut fra mandagens trening var det ikke godt å si hvilken plan Brann-treneren tenker å bruke.

- Bakke er aktuell i likhet med andre gode spillere i Brann, sier Mjelde.

Sist Bakke var i aksjon for Brann var mot Viking i siste kamp i serien i fjor. Sist han spilte 90 minutter for Brann var i hjemmekampen mot Hamkam 29. oktober i fjor. Da sikret Brann sølvmedaljene på Stadion.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere