RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakke-Rognmo kjørte ut

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Trine Bakke-Rognmo ga full gass i 2. omgang, men havnet på innerski og kjørte ut. En østerriksk kvinne gikk helt til topps.

Bakke-Rognmo hadde kjørt glimrende fram til mellomtid, der hun ledet. Like etter passering havnet hun på innerski, og klarte ikke å komme seg opp igjen før hun hadde passert en port.

Ikke et blaff
- Surt, men «shit happens». Jeg fikk i hvert fall en bekreftelse på at jeg er på riktig vei, sa Trine Bakke Rognmo til NTB etter rennet. Hun er uansett glad for at formen peker i riktig retning.

- Jeg er fornøyd med at tirsdagens pangomgang ikke var et blaff. Jeg hadde fjerde beste mellomtid, og var på god vei til en ny, god omgang. Slik er det i alpint, det er små marginer, men plutselig en dag er jeg der opp igjen, sa hun.

Poeng på Viken
Line Viken kjørte seg inn til 27. plass.

Nicole Hosp fra Østerrike vant dagens renn, foran Anja Pärsson. Marlies Child ble nummer tre. Pärson har vunnet de to første slalåmrennene i år.

Bakke-Rognmo var raskest av alle i 2. omgang av tirsdagens renn i Madonna, men traff ikke like perfekt onsdag. Hun lå på 11. plass etter 1. omgang, 1,15 sekunder bak ledende Nicole Hosp. Avstanden frem til 4. plassen var imidlertid bare 55 hundredeler. Derfor ga hun alt.

Lisa Bremseth hadde fire hundredeler for dårlig tid til plass i finaleomgangen, mens Karina Birkelund og Anne Marie Müller endte langt bak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere