RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakke støtter Ighalo

Sist oppdatert:
Brann-kapteinen mener klubben gjorde en glimrende jobb i overgangssaken rundt Odion Jude Ighalo.

(iBergen.no) Natt til mandag ble det endelig klart at Lyns stjerneskudd Odion Jude Ighalo (19) ikke blir Brann-spiller. Nigerianeren satt seg heller på flyet til Italia for å bli Udinese-spiller. Det forstår Eirik Bakke godt.

Diskuterer innad
- Det er klart at dette blir diskutert innad i spillergruppen. Jeg skjønner veldig godt at han vil til Italia og er ikke bitter på at han ikke kommer til Brann, sier kapteinen, to dager etter tapet i Fredrikstad og dagen før latviske Ventspils kommer på besøk til Bergen.

Les mer:Ighalo vraket Brann.

Ighalo ble «klar» for rødtrøyene fredag kveld. Søndag var alt snudd på hodet i overgangssaken.

- Roald (Bruun-Hanssen red.anm.) har gjort en veldig god jobb i denne saken. Han fikk nesten en kjempespiller på kroken og vi stoler på at han og resten av det apparatet klarer å skaffe klubben gode spillere i fremtiden, understreker han overfor iBergen.no.

- Noe var på gang
Brann-trener Mons Ivar Mjelde vil bruke minst mulig energi på storfisken Ighalo som glapp i tolvte time.

- Jeg skjønte jo et sted i prosessen at det var noe på gang. Det er synd for oss at han ikke kommer, men nå må de spillerne som er her stå fram og vise hva som bor i dem, forklarer han og utdyper:

- De nye spillerne som kommer til Brann skal være krydder. De som er her fra før er gode fotballspillere og i morgen er det de som skal stå fram mot Ventspils.

Ny spissduo
Bergenserne stiller med et helt nytt spisspar i tirsdagens kamp mot latvierne. Etter at Thorstein Helstad ble solgt til Le Mans og Ighalo vraket Brann, tvinges Mjelde til å bruke forsvarsspilleren Azar Karadas på topp sammen med Robbie Winters.

- Azar er sterk og god i luften, det blir interessant å se hvordan vi passer sammen. Vi har jo aldri spilt sammen i kamp før, påpeker skotske Winters som vil gjøre alt som står i hans makt for å få med seg et lite europeisk eventyr på tampen av Brann-karrieren.

- Det ville vært fantastisk å få avslutte karrieren her med deltakelse i Champions League, sier skotten.

Inn med Winters og Fakiri
Selv med ett fattig mål i årets Tippeliga tror Mjelde at Winters kan utrette ting internasjonalt.

- Det er viktig for Robbie, som vil ha en karriere på De britiske øyer etter at han er ferdig i Brann, å vise seg fram i morgen. Han er klok og rutinen hans blir viktig i en slik kamp, sier Brann-treneren.

Hva får deg til å tro at spillere som Robbie Winters og Hassan El Fakiri, som langt fra har imponert i årets tippeliga, skal blomstre i internasjonale kamper?

- Hvem av våre spillere er det som har imponert i år da? spør Brann-treneren med skjevt smil.

Brann stiller med følgende lag mot i Mesterligakvalifiseringen mot latviske Ventspils i Bergen tirsdag: Håkon Opdal – Bjørn Dahl – Olafur Bjarnason – Kristjan Örn Sigurdsson – Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli – Eirik Bakke – Hassan El Fakiri – Petter Vaagan Moen – Azar Karadas – Robbie Winters.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere