Bakke tilbake til Leeds

Foto: (Scanpix/AP)

Tirsdag ble det klart at Eirik Bakke drar tilbake til Leeds. - Min periode i Aston Villa er over, sier han.

17.01.06 20:28

Bakke har vært på lån fra Leeds denne sesongen, men utlånsavtalen går ut 31. januar. Villa-manager David O'Leary har signalisert at han gjerne vil beholde midtbanespilleren, men klubben har ikke penger til spillerkjøp.

Leeds ønsket ikke å forlenge utlånsavtalen, og sogndølen må belage seg på å spille resten av sesongen på det nest høyeste nivået.

- Min periode i Aston Villa er over. Nå blir det Leeds igjen for alle pengene. Det skal bli godt å slippe all bilkjøring og pendlingen. Det er ikke holdbart å være så lenge borte fra familien, sier Bakke til Sogn Avis tirsdag kveld.

Den tidligere Sogndal-spilleren tar det ikke alt for tungt at det bare ble med noen måneders Premier League-spill i denne omgangen.

- Vi har det kjempefint i Leeds. Og selv om det blir tøft, tror jeg vi har gode sjanser til å rykke opp, sier han.

En som derimot er skuffet over at det ikke ble forlengelse av utlånsavtalen, er Villa-manager David O'Leary. Han måtte til slutt innse at klubben ikke hadde økonomi til å sikre seg nordmannen.

- Selv om vi selger noen spillere, vil ikke pengene brukes til å hente inn nye. Det har styreformann Doug Ellis gitt beskjed om. Jeg respekterer det. Det er han som er sjefen, sier O'Leary til nyhetsbyrået PA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.