RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakke undersøkes mandag

(Scanpix/AP)
Sist oppdatert:
Aston Villas Eirik Bakke fikk bare spille 12 minutter av lørdagens 1-2-tap for West Ham.

Sogningen skadet seg under oppvarmingen til lørdagens kamp. Det ble ikke bedre etter å ha entret banen, og Bakke måtte altså kaste inn håndkleet allerede etter 12 minutter.

- Jeg kjente smerter i baksiden av låret på oppvarmingen. Jeg prøvde meg i ti minutter, men det ble ikke bedre. Jeg skal til undersøkelse på mandag. Da vet jeg mer, sier midtbanespilleren til Bergens Tidene.

Byttet av Eirik Bakke så lenge lykkelig ut for Birmingham-klubben. Erstatteren Lee Hendrie satte inn 1-0 før halvtimen var spilt. Men Hammers kom tilbake og scoret to ganger i annen omgang.

Dermed ble det en helsvart dag for Aston Villa og Eirik Bakke.

Dette kan i verste fall være Bakkes siste opptreden i Villa-drakt for denne gang. Hans utlånsavtale fra Leeds med Birmingham-klubben går ut 1. februar, hvis ikke klubbene kommer til enighet om å forlenge den gjeldende avtalen. Dette skal være et ønske både fra Eirik Bakke og Aston Villa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere