Gå til sidens hovedinnhold

Bækkelaget med gassen i bånn

BSK hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Lye i Bækkelagshallen lørdag formiddag.

EKEBERG: – Dette var utrolig viktig. Vi tapte mot Sagene i en kamp hvor vi styrte 90 prosent av kampen, så derfor var det viktig å vinne denne. En skikkelig firepoengskamp. Fortsetter vi som i dag blir det sluttspillplass, sier Erik Nielsen.

God periode

Bækkelaget gikk ut med gassen helt i bånn fra start av mot Lye. Patrick Gundersen scoret allerede etter tre minutter, og mot slutten av perioden scoret de tre kjappe mål etter fantastisk spill av vertene.

Aleksander Simonsen (18) prikket også inn sine to første mål for sesongen, og var fornøyd etter kampen.

– Dette var gøy. Jeg har fått mye tillit i år og det har gått bra, sier han.

I de to siste periodene ble det mer kriging enn det gode spillet, men BSK holdt hodet kaldt og vant komfortabelt 6-1.

SE TABELL HER

Ungguttene imponerer

Den rutinerte senteren Erik Viggo Nielsen var spesielt imponert over den defensive tryggheten laget viser for tiden, og det at ungguttene står frem på banen.

– De yngste gjør det bra og det er utrolig moro at de tar sjansen når de får den. Dessuten var Stian Thoresen i veldig godt humør i dag, selv om han ikke scorer, sier Nielsen, som er glad de ikke slapp inn mer enn ett mål.

– Den defensive biten fungerer bra og det er der vi skal ha vår styrke.

Se dittOslo sin julekalender her

Sluttspill i tankene

BSK innehar den siste sluttspillplassen når sesongen er halvspilt. Treneren er veldig fornøyd med det han har sett første halvdel av sesongen.

– Vi har vunnet mot lag vi ikke har forventet å ta poeng mot, men vi har også gitt vekk poeng mot antatt svakere motstand, sier trener Lennart Johansen.

LES OGSÅ: Håndballjentene til BSK vant viktig kamp

Treneren ser også svært lyst på fremtiden, siden BSK består av unge lokale gutter.

– Mats Lambech er Norges klart beste keeper under 20 år, mens backrekka vår er under 35 år sammenlagt. Dessuten er 19 av 23 spillere BSK-gutter. Vi satser ikke på svensker som ikke slår gjennom i hjemlandet. De unge spillerne her tenker «er jeg god nok, så får jeg spille på a-laget», sier han.

Nå venter to svært viktige kamper, før det blir juleferie.

Sveiva kommer på besøk i Bækkelagshallen lørdag, mens de avslutter året mot Greåker 18. desember i Tindlundhallen.

– Vi slo Sveiva i første kamp og de er sikkert revansjesugne. Mot Greåker ledet vi 5-1, men rotet vekk den ledelsen. Jeg tror vi har en bra sjanse til å vinne begge de oppgjørene, sier Nielsen, som har ett ønske før laget tar juleferie.

– Det hadde vært digg å ta ferie på sluttspillplass, sier han.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test