RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakken Norge ikke liker

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal ble bare nummer åtte i storslalåmrennet i Alta Badia.

Aksel Lund Svindal lå på tredjeplass etter førsteomgangen i storslalåm i Alta Badia. 66 hundredeler skilte nordmannen fra lederen - amerikanske Ted Ligety. Det var dermed gode muligheter for norsk triumf i den italienske bakken. Den første, sådan. Ingen nordmenn har noen gang klart å hevde seg i Alta Badia.

Og heller ikke denne gangen ble det norsk jubel. Lund Svindal fulgte ikke opp den gode førsteomgangen og havnet til slutt på åttendeplassen, godt over sekundet bak vinneren, som ikke het Ted Ligety, men Massimiliano Blardone. Italieneren tok sin tredje seier i Alta Badia.

Hannes Reichelt ble nummer to og Philipp Schoerghofer nummer tre. Pallen så dermed pen ut med tanke på sammenlagtlista. Ingen av de topplasserte truer Lund Svindals ledelse i verdenscupen, og nordmannen har nå 24 poeng til gode på nestemann - sveitsiske Beat Feuz.

Kjetil Jansrud kjørte ut i finaleomgangen, mens Leif Kristian Haugen falt fra 20. til 26. plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere