RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bale og Real Madrid vant fyrverkeri-kamp

Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Gareth Bale tok ansvar i Cristiano Ronaldos fravær.

REAL MADRID - VILLARREAL 4-2:

Det var duket for et fyrverkeri av en fotballkamp da et Real Madrid, uten Cristiano Ronaldo i troppen, tok i mot Villarreal i La Liga lørdag kveld.

Vertene fra hovedstaden tok til slutt en oppskriftsmessig seier, takket være scoringer fra Gareth Bale, Jese og to fra Karim Benzema, og sørget samtidig for at hvittrøyene passerte Barcelona og krøp opp på andreplass på tabellen, før katalanerne spiller sin kamp søndag.

Nyopprykkede Villarreal har imidlertid vist at de er et klasse-lag denne sesongen, og ga seg definitivt ikke uten kamp mot Real Madrid.

Gjestene reduserte både til 1-2 og 2-3 på vakkert vis.

Først da Mario Gaspar smelte ballen i vinkelen fra skrått hold. Så da Giovani do Santos skrudde et frispark utagbart opp i krysset bak Diego Lopez i den andre omgangen.

Til slutt holdt det likevel ikke til poeng for de gulkledde gjestene, som befinner seg på en solid femteplass i retusesongen i La Liga.

Real Madrid klatret som nevnt opp på andreplass, a poeng med byrival Atletico, som spiller borte mot Almeria senere lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere