RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bale sulten på titler

Foto: Stephen Pond (Pa Photos)
Derfor forlenger verdens beste venstreving med Tottenham.

Tottenhams Gareth Bale sies å være verdens beste venstreving om dagen, og 21-åringen har blant annet vært linket til storklubben Barcelona.

Nå kan de interesserte imidlertid drukne i sitt eget sikkel, for Bale har signert en ny kontrakt med Spurs, som strekker seg fire og et halvt år fram i tid. Dermed blir supertalentet værende på White Hart Lane fram til 2015.

- Jeg tror helt klart at vi vil utfordre tittelen veldig snart. Dette er grunnen til at jeg har signert. Hvert år ønsker vi i det minste å kvalifisere oss til Champions League, så vi er på vei i riktig retning, sier Bale til Tottenhams hjemmeside, og legger til:

- Jeg elsker å spille fotball for Tottenham. Jeg ønsker at vi skal fortsette å bevege oss framover som lag, og forhåpentligvis oppnår vi store ting. Vi har en fantastisk tropp, som fortsatt er ung og har mye i vente. Jeg syns det er flott at jeg kan binde meg til klubben.

Harry Redknapp er selvfølgelig fornøyd med at stjernespilleren, som kom til Spurs fra Southampton i 2007 og har scoret 17 mål på 112 kamper, har forlenget med klubben.

- Han er en fantastisk spiller, og den typen spiller vi trenger å beholde i Spurs. Gareth er nå en av de beste venstrekantene i verden. Han har et forbløffende talent og kan bare bli bedre. Han er en flott fyr også, noe som er like viktig, sier Redknapp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere