Gå til sidens hovedinnhold

Bale trues med benketilværelse

Tottenham-ledelsen vil ha stjernen på laget i enda en sesong - på banen eller ikke.

Tottenham-ledelsen skal ha truet Gareth Bale med at han må spille enda en sesong i Spurs, selv om det skulle innebære en benketilværelse, skriver den spanske avisen Marca.

Bale har spilt ut alle sin trumfkort og må bare stole på at Tottenhams eiere skal holde ord i overgangssaken.

Tidligere har Tottenham-manager André Villas-Boas sagt at han liker dårlig at Real Madrid har gjort sin interesse offentlig kjent. Ifølge Marca vil det ikke være noen overraskelse om Tottenhams håndtering viser seg å være både klønete og særs dårlig.

LES OGSÅ: Villas-Boas med klar beskjed til Real Madrid

Bale utelukker ikke at han vil gå ut og komme med sine synspunkter om hele overgangssaken hvis Tottenham fortsetter å stritte imot.

Det er anslått at Real skal slå sin egen transferrekord ved å punge ut minst 800 millioner kroner for Bale. Villas-Boas ønsker derimot å beholde sin juvel.

Alt er nå opp til Tottenhams president Daniel Levy, som tidligere skal ha gitt Bale et muntlig æresord på at han fikk forlate klubben hvis det dukket opp et solid og godt tilbud. Dette var under forutsetning av at de ikke kvalifiserte seg for mesterligaen. Spurs har vært svært nær å kvalifisere seg til mesterligaen to år på rad. (©NTB)

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken