Etter relativt gode år i Chelsea har Michael Ballack før denne sesongen vendt hjem til Tyskland og Bayer Leverkusen igjen.

Men det ser ut til at den tyske stjernen har tatt meg seg en del triks han lærte på Stamford Bridge hjem til moderlandet.

Dama til lagkompis
Ifølge tysk presse skal nemlig midtbanespilleren ha vært bortpå dama til en tidligere lagkamerat. Det samme som Chelsea-kaptein John Terry ble avslørt for å ha gjort tidligere i år.

Mens Terry koste seg med ekskjæresten til nåværende Manchester City-spiller Wayne Bridge, så skal Ballack hatt omgang med kjæresten til fotballspilleren Christian Lell.

De to spilte sammen i Bayern München.

Har blitt gravid
Lells privatliv har blitt brettet ut i tyske tabloidaviser den siste tiden, og spilleren måtte til slutt ta en tre måneders pause fra fotballen for å få orden på privatlivet. Pressen har lenge spekulert i om Ballack skal ha spilt en rolle, og Lell innrømmer selv at den tidligere Chelsea-spilleren er grunnen til den personlige krisen.

- Alle har spurt meg hvorfor jeg har holdt meg borte fra fotball i tre måneder, og om det har noe med Ballack å gjøre. Ja, Ballack er noe av grunnen til at livet mitt gikk til helvete. Det vet han også selv, sier spilleren som nylig signerte for Hertha Berlin.

Lell og kjæresten Daniela gikk tidligere fra hverandre, men ha nå funnet sammen igjen. Daniela er også gravid i sjette måned, og det spekuleres i at Ballack er far til dette barnet.

- Vi er ikke alle som Michael Ballack, som tror at han kan tillate seg hva som helst, og som blander seg inn i andres privatliv, og ødelegger det uten å tenke seg om, sier Lell.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!