Michael Ballack må belage seg på seks ukers pause fra fotballen, etter å ha pådratt seg et brudd helt øverst i leggbeinet i Leverkusens bortekamp mot Hannover på lørdag.

Les også: Moa rystet RBK-motstander

Det betyr at midtbanestjernen mister begge Tysklands EM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Kasakhstan i oktober, noe som er et hardt slag for mannen som også gikk glipp av sommerens fotball-VM og de to første kvalifiseringskampene mot Belgia og Aserbajdsjan.

- Ikke lett
Uten Ballack på banen har det tyske landslaget klart seg meget godt, og imponerte mange under sommerens VM på vei mot bronsemedaljen.

Det har sådd tvil om den tidligere Chelsea-spillerens framtid på landslaget, noe som har såret Ballack.

- De siste ukene har ikke vært lette for meg. De har vist meg hvordan situasjonen er nå, sa Ballack til den tyske tv-kanalen ZDF på lørdag, ifølge NTB.

Philipp Lahm, som overtok kapteinsbindet i Ballacks fravær, har uttalt at han gjerne fortsetter som hærfører for det tyske laget også etter VM.

Landslagssjef Joachim Löw har uttalt at Ballack fortsatt er kaptein, men at han ikke vil få spille med mindre han er helt frisk.

Tar imot RBK
Det kommer altså til å ta sin tid etter lørdagens skadesmell, men midtbanegeneralen vil ikke gi opp med det første.

- Jeg kommer til å kjempe for å komme tilbake i landslaget. Jeg har alltid kjempet for å oppnå mine mål, og det vil jeg fortsette med, forklarte Ballack til ZDF.

Ballacks Leverkusen spilte 2-2 mot Hannover på lørdag, i en kamp der Mohammed «Moa» Abdellaoue scoret ett av målene for hjemmelaget.

Førstkommende torsdag tar Leverkusen imot Rosenborg hjemme på Bay Arena, i den første kampen i det innledende gruppespillet i Europa League.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!