*Nettavisen* Sport.

Balotelli ber City om tilgivelse

Foto: Michael Regan / Getty / All Over Press

Mario Balotelli gjentar også sin respekt og kjærlighet for Roberto Mancini.

09.04.12 21:34

- Jeg er ferdig. Vi har seks kamper igjen denne sesongen, og han får ikke spille i noen av disse kampene, sa en rasende Roberto Mancini om Mario Balotelli (21) etter at Manchester City tapte 0-1 for Arsenal.

Tapet gjør det svært usannsynlig at City vil kunne tukte Manchester United i kampen om ligatittelen.

Utvist
Balotelli pådro seg rødt kort helt på tampen av Arsenal-kampen, men var heldig som ikke ble utvist allerede i første omgang. Italieneren gikk stygt inn i en duell med Alexandre Song, men dommeren overså episoden.

Mancini har et spesielt forhold til Balotelli, men selv City-manageren er i ferd med å gi opp håpet om at spisstalentet skal forbedre oppførselen sin.

- Hvis han ikke skjønner dette etter to år, er det ikke mye jeg kan gjøre. Jeg håper for hans skyld at han skjerper seg. At han skjønner at han ikke kan fortsette slik. For framtiden hans, og for talentet hans. Jeg er lei meg på hans vegne, la Mancini til.

Citys manager gikk faktisk til det oppsiktsvekkende skritt at han oppfordret fotballforbundet om å gi Balotelli en streng straff.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: PA Photos/Scanpix

Priser Mancini
I et intervju med nyhetsbyrået Ansa ber Balotelli nå om tilgivelse.

- Jeg er virkelig lei meg for det som skjedde, for skuffelsen jeg har gitt Manchester City og spesielt Roberto Mancini, som jeg har enorm respekt for og som jeg elsker, sier Balotelli.

Han forteller også at han regner med å ta en prat med klubben, om framtiden, når sesongen er over.

- Når det gjelder framtiden min, får vi se etter sesongen. Jeg skal ta en prat med klubben, så får vi se, sier Balotelli.

City-spissen har allerede sonet karantene to ganger denne sesongen. Nå kan det virke som om han har spilt sin siste kamp for Manchester City - i alle fall i 2011/12-sesongen.

Vrakes?
Også plassen på det italienske landslaget henger i en tynn tråd. Landslagssjef Cesare Prandelli vraket Balotelli til privatkampen mot USA i februar etter at han ble utestengt for en stempling på Tottenhams Scott Parker i januar.

- Jeg har virkelig lyst til å spille for landslaget. Jeg har allerede mistet én kamp for én stygg hendelse, jeg har ikke lyst til å gjøre det igjen, sier Balotelli.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.