RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Balotelli fikk sexy massasje i St. Tropez

Foto: facebook/VIP Room
Sist oppdatert:
Slik takler Mario Balotelli EM-nederlaget.

Italia overrasket mange da de klarte å ta seg helt til finalen i årets fotball-EM. I finalen ble de derimot noen numre for små da de tapte hele 4-0 mot Spania.

En av de som var mest skuffet etter finaletapet var Manchester City-spiss Mario Balotelli. City-spissen var til tider svært imponerende i mesterskapet, men i finalen var han nærmest usynlig da Spania hadde full kontroll og vant sitt andre europamesterskap på rad.

Det ser heller ikke ut til å ha hjulpet stort at spissens ekskjæreste, modellen Raffaella Fico, nylig gikk ut å annonserte at hun ventet Balotellis barn.

Balotelli har i ettertid nektet at han er far til barnet, og skal ha krevd å ta farskapstest.

Nå ser det i midlertidig ut som om italieneren har funnet tilbake humøret. Søndag ble han avbildet da han koste seg med champagne og vannpipe på en av St. Tropez hotteste nattklubbers, skriver The Sun.

Balotelli mottok også en massasje av en ukjent blondine under festen.

Det er uvisst hva City-manager Roberto Mancini tenker om hvordan spissen hans tilbringer ferien, men Mancini må etter hvert ha blitt vant til Balotellis festliv, ettersom det ikke er første gang spissen er blitt avbildet i de sene nattetimer.

Manchester City møter Southampton i serieåpningen 18. August.

Vinnbilletter til 100m-finalen i OL. Opplev OL på nært hold. Du får også hotellopphold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere