Roberto Mancini var tidlig ute og kritiserte Mario Balotelli etter søndagens 3-2-tap mot Manchester United.

Etter 52 minutter av oppgjøret hadde Mancini fått nok av landsmannens opptreden, og byttet han ut med Carlos Tevez. Balotelli svarte med å storme i garderoben.

Øyvind Alsaker, som kommenterte kampen for TV 2, er også nådeløs i sin kritikk mot Balotelli og reagerer på spissens oppførsel.

- Kommentatoren til italienske Sky Sport mener å ha sett at Balotelli sa «fuck off» til Mancini på italiensk da han ble byttet ut. Jeg så også at han meldte noe til ham, sier Alsaker til Nettavisen.

- Jeg ville aldri vært trener for Balotelli
Alsaker er lite imponert over hva den italienske spissen viste på Etihad søndag.

- Jeg tror Mancini var klar til å ta han av banen etter 15 minutter. Han ristet på hodet og var allerede i gang med å sende Tevez i oppvarming, men så kom skaden til Kompany. Jeg tror det gjorde at han utsatte bytte. Balotelli viste at han ikke var interessert. Jeg ville aldri vært trener for Balotelli, sier Alsaker til Nettavisen.

Alsaker tror poeng gikk tapt for City fordi Tevez ikke startet.

- Når man vet hvor gode Tevez og Aguero er sammen på topp, så tror jeg det kan ha kostet City poeng, sier fotballkommentatoren.

TV 2-profilen gikk også hardt ut mot Balotelli på Twitter søndag kveld.

HTML EMBED

- Fantastisk talent
Alsaker var som nevnt ikke den eneste som var kritisk til Balotellis kamp mot United. City-manager Roberto Mancini nå at han er redd Balotelli kaster bort talentet sitt.

- Når man har en spiller av hans kvalitet til rådighet, kan jeg ikke fatte at han fortsetter å kaste det ut av vinduet. Helt utrolig, sier Mancini til BBC.

- Jeg elsker Mario som spiller og person, men det er viktig for ham å tenke på karrieren sin. Han har alt som skal til, men vi ønsker å se mer fra ham. Han kan ikke fortsette å spille som han gjorde mot United, fortsetter Mancini.

Den erfarne manageren er redd for at Balotellis seriøsitetsnivå kan ødelegge en mulig toppkarriere for den italienske spissen.

- Jeg har sett nok spillere i mitt liv som har hatt et fantastisk talent, men som har kastet bort talentet sitt. Det er ikke det jeg ønsker for Mario, sier Mancini.