Gå til sidens hovedinnhold

- Balotelli var som et av barna mine

Roberto Mancini ønsker Mario Balotelli lykke til i Milan.

Mario Balotelli vender hjem til italiensk fotball. Manchester City-manager Roberto Mancini tror urokråka vil lykkes i Milan og vil savne ham i Manchester City.

Milan opplyste tirsdag kveld at klubben henter 22-åringen fra City for 20 millioner euro (snaut 150 millioner kroner).

Den kontroversielle spissen har vært innblandet i en rekke uheldige episoder i løpet av sitt to og et halvt år lange opphold i Manchester City. Likevel synes Mancini det er trist at Balotelli forsvinner.

- Mario var en viktig spiller for oss. Med Mario på laget vant vi Premier League og FA-cupen i løpet av to år, sier City-manager Mancini.

Ville hjem
Manageren har tidligere avvist at Balotelli ville forsvinne i dette overgangsvinduet, men spilleren har ønsket seg hjem til Italia. Mancini mener City vil savne Balotelli.

- Han er en fantastisk spiller, men dette er en stor mulighet for ham med å komme tilbake til Italia og spille for en klubb som Milan. Det var en vanskelig avgjørelse. Jeg mistet en viktig spiss, og han kunne blitt viktig i de neste 14 kampene.

- Men det er viktig for Mario å dra tilbake til Italia. Det vil være bra for ham å være sammen med familien. Jeg tror han kan forbedre seg, og jeg håper han kan bli en av verdens beste spillere, forteller Mancini.

- Elsker Mario
Til tross for at forholdet mellom de to ikke alltid var det beste, avviser Mancini at han var frustrert på grunn av Balotellis oppførsel. Han var også trener for spissen i Inter.

- Jeg investerer mye tid i alle spillerne mine, og kanskje mer med Mario. Jeg synes Mario har en viktig plass i klubbhistorien, for vi vant tre trofeer i løpet av to og et halvt år, og han scoret viktige mål i kamper som mot Manchester United.

- Vi elsker Mario, og han fortjener denne sjansen. For meg har han ikke vært et problem. Mario var som ett av barna mine. Du kan være opprørt over ham noen ganger, men etterpå er han en flott gutt, sier Roberto Mancini.

På grunn av Milan-overgangen var Balotelli ikke med i troppen da Manchester City spilte 0-0 mot Queens Park Rangers tirsdag. (©NTB)

Kommentarer til denne saken