RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Ireland (Pa Photos)

Banehelt tilbake på sykkelen

Sist oppdatert:
Azizulhasni Awang forteller at han er i lett trening, og bekrefter at han går glipp av årets verdensmesterskap.

- Stingene er fjernet. Jeg har ikke begynt å trene seriøst enda, og det er bare lette økter for å teste beinet, sier Azizulhasni Awang til Bernama.

Det snaue to uker etter at han ble spiddet av én 20 centimeter lang tresplint i forbindelse med verdenscuprunden i Manchester.

Les også: Her vrir han seg i smerte

«Pocketrocketman» er en av banesportens største stjerner og ville hatt store muligheter på Keirin-distansen i forbindelse med bane-VM i Nederland i slutten av mars.

Det ble raskt bekreftet at Awang vil gå glipp av VM.

- Han kommer til å være fin igjen foran OL (i London, 2012). Forhåpentligvis ender Chris Hoy på andreplass, og han på toppen av seierspallen, fortalte hans trener, John Beasley, få dager etter ulykken.

Les også: Spiddet syklist satser mot OL

Til tross for dette har enkelte trodd på et sjokkcomeback fra Awang. Mye på grunn av den raske progresjonen etter ulykken. Etter at Bernama kontaktet han tidligere denne uken var han raskt ute på Twitter og avkreftet VM-deltakelsen.

- Jeg reiser ikke til VM eller noen andre steder. Blir hjemme for å lege skaden. Håper at alle forstår det, skriver Awang.

Neste store mål for 23-åringen blir altså London-OL.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere