RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banens beste i skotsk storkamp

Sist oppdatert:
Nå kan den tidligere Brann-spilleren havne i Løv-Ham.

(iBergen.no) Christian Kalvenes scoret kampens første mål da Dundee United spilte 3-3 hjemme på Tannadice Park foran 11.214 tilskuere mot serieleder Glasgow Rangers søndag.

Banens beste
Ikke nok med scoring, 31-åringen ble også kåret til banens beste spiller, blant annet av BBC Sport og avisa The Independent. Dundee ledet kampen tre ganger etter Kalvenes sin scoring i det 36. minutt, men maktet ikke å kapre tre poeng.

Ifølge The Guardian hadde Kalvenes, i tillegg til scoringen, en gedigen sjanse i sluttminuttene til å skaffe sitt lag seieren i bataljen på Tannadice.

England eller Bergen
Til tross for suksessen i den oransje Dundee-drakten er Kalvenes usikker på fremtiden. Selv om Brann sårt så ut til å trenge forsterkninger bakover på banen i lørdagens kamp mot Aalesund tror ikke Kalvenes på et comeback på Brann Stadion.

- Planen er å flytte hjem til Bergen, men jeg vil se om det dukker opp noe på nivå to i England. Ting er litt i det blå. Løv-Ham er aktuelt dersom jeg får på plass et godt jobbalternativ, sier Kalvenes til nyhetsbyrået NTB.

Kalvenes som spilte sin første eliteseriekamp for Brann så tidlig som 28. mai 1995, i en alder av 16 år, har et spesielt forhold til Glasgow Rangers. Han møtte laget fra Ibrox i sin første kamp for Dundee i august 2006. Den gang endte det også med scoring og uavgjort.

Dundee ligger på fjerde plass i skotsk Premier League etter søndagens kamp.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere