RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banens beste trodde på benkeplass

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Da Luxembourg-troppen ble tatt ut, var Fredrik Winsnes overrasket over at han i det hele tatt var med. Lørdag var han Norges beste.

NORGE-LUXEMBOURG 1-0: Fredrik Winsnes har alltid vært 17. – 20. mann på landslaget. I lørdagens kamp mot Luxembourg stod han imidlertid frem som eneren.

- Først ble jeg litt overraska over at jeg i det hele tatt kom med i troppen. Etter at vi kom hit trodde jeg så først at jeg var på laget, før jeg etter den siste treningen ikke trodde at jeg kom med. Så fikk jeg likevel starte, gliser en fornøyd Winsnes.

Han tok sjansen. Taklingene og pasningene satt, og han dummet seg aldri ut. TV 2 Nettavisen belønnet han med tittelen "banens beste" og en 7-er på børsen.

Ikke superfornøyd

Likevel, selv om han ble kåret til banens beste av TV 2 Nettavisen og Norsk Supporterallianse, var han ikke helt fornøyd.

- Jeg gjør noe godt. Og noe ikke fullt så godt. Men jeg gjør vel heller ikke så mye dumt, sier han.

Liksom for å prøve å forklare hvorfor alle andre synes at han var så bra.

Forskjell på folk

De siste ti minuttene pep deler av det norske publikumet mot spillet. Misfornøyd med at de 11 utvalgte ikke klarte å spille ut Luxembourg. Winsnes synes ikke all kritikken mot det norske landslaget er like fortjent.

- Med Rosenborg slo vi Haugesund 3-2 og Skeid 2-1. Det var ingen storkamper, men vi kom vel fra kampene uten altfor mye kjeft. Og denne kampen her var ikke noe verre enn de kampene der, sier Winsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere