Gå til sidens hovedinnhold

Bæng og dæng lørdag

Førstkommende lørdag er arrangerer Norges Wrestlingforbund (NWF) NM i tagteam-wrestling. Dermed kan du forvente en god dose med spenning og dæng.

SENTRUM: For andre året på rad arrangeres NM i tagteam-wrestling i BUL-salen.

Arrangørene lover at publikum kan forvente seg maksimal valuta for pengene.

- Det er maksimalt show hele tiden. Publikum kan forvente seg spenning og dæng, sier Erik Isaksen.

Norgesmesterne i 2009, Superheltene fra Metropolis på Hamar, er selvfølgelig et av tagteamene som er med i turneringen, men Kaptein Knoke og Mystiske Roy må være forberedte på at det blir en vanskelig oppgave å forsvare tagteam-tittelen fra i fjor.

- Vi slet virkelig med å holde tårene tilbake når vi endelig kunne titellere oss som mestere. Vi har gjort en kjempejobb og dette var helt herlig, sa en engasjert Kaptein Knoke til Lokalavisen i fjor.

Les også: Fjorårets vinner Kaptein Knoke: -Suverent

Telemarksbataljonen (Gromguten og Sersjant Vold), De Overnaturlige (Gabriel Antonik og T-Jay) og Garm Støylen med muskelkraften til Stig "Slegga" Mortensen er også ute etter å vinne NM-tittelen i tagteam-wrestling. Turneringen består av to semi-finaler og finale, og det blir garantert spenning på veien til NM-troféet.

Vinnerlaget vil få med seg Isak "Rain" Bjerknes minnetrofé til ære for den høyt respekterte tofaldige norgesmesteren i tagteam-wrestling fra 2006 og 2007. I tillegg til tagteam-turneringen blir det også andre wrestlingkamper.

Har man lyst til å oppleve rundt to timer actionfylt sportsunderholdning, er det BUL-salen som er stedet man bør være førstkommende lørdag!

Les også: Wrestlingiconet fra Holmenkollen

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler