Gå til sidens hovedinnhold

Banker i bånn

Vi kan se frem til et spennende V64-spill på Färjestad denne mandagen, og bankeren "sparer" vi tilslutt.

På kvelden denne mandagen kan spillerne se frem til spill til V64-løpene på Färjestad på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips til begge baner. På Färjestad har vi et herlig drag å by på i V64-1, men vi sparte bankeren til slutt.

Sportspill avsluttet forrige uke på fint vis, når våre eksperter på galopp Birger Christensen og Morten Olsen prikket V5 på Øvrevoll i går på syv andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 6 200 kroner pr.stk, og det er nye sjanser til gevinster i dag. Det ligger en rekke andelslag ute på Eksperten til samtlige stevner i dag, og alle spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Färjestad
V64 kl. 19.08
DD kl 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

HTML EMBED

Så flott ut sist
Undertegnede var selv til stede på Färjestad å la godt merke til 2 Open House, som kommer ut i V64-6 i kveld. Han så fantastisk ut i oppvarmingen, og jeg var helt sikker på at Korean-sønnen skulle vinne det løpet, men han ble hissig i tet med helstengt hodelag, og brukte seg mye underveis.

Han tapte til slutt for Energitj, som fikk lifte med i ryggen på Open House hele veien. Prestasjonen var likevel bra, selv om Open House måtte nøye seg med andreplassen. 6-åringen er lynrask fra start, og vi tror distansen i kveld er en klar fordel for Open House. Her tror vi Magnus Jakobsson sikter inn føringen direkte, og fra den posisjonen tror vi han leder dette løpet hele veien med Open House.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Går ned en klasse!
5 Änglasjöns Engla for mye spill på seg i V64-1 denne mandagskvelden. Undertegnede var ringside å så løpet sist, og det skal sies at hoppa så lysende ut, der hun spant unna til enkel seier på sterke 1.13,2 over 1640 meter. Det skal sies at det var et billig løp på Färjestad det var snakk om, og at motstanden er betydelig hardere i kveld.

Vi vil advare for 8 Brenna Boko, som møter helt rikit motstand i kveld. Hun har trukket det verst tenkelige startsporet, men hun har kapasitet som duger i massevis i et løp som dette. Viking Kronos-datteren har vært ute i knallharde V75 løp på slutten, og hevdet seg veldig godt.

Sist på Jägersro travet hun et flott løp annen i et Diamantsto løp, hvor det var flere riktig gode hester til start. Klaffer det litt med posisjonene underveis fra det dårlige startsporet, kommer hun garantert til å hevde seg i dette løpet.